Крем-суп з глив 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготування крем-супу в домашніх умовах - дуже простий процес! Рекомендую спробувати апетитний суп з глив з додаванням картоплі, порт і, звичайно ж, вершків. Дуже смачно і ніжно!
Неодмінно подивіться на цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати крем-суп з глив. Подібні супи готують з різних грибів, але саме гливи володіють особливим ароматом, що робить суп незабутньо смачною. Регулювати консистенцію страви можна за допомогою вершків.
Удачі в приготуванні! 
- Картопля - 800 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Гливи - 200 грам
 - Вершки - 500 мілілітрів
 - Сіль і перець - За смаком
 - Зелень - За смаком
 - Сухарики - За смаком
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
 

Картопля промиваємо, очищаємо. Заливаємо холодною водою і ставимо вариться до готовності. Тим часом промиваємо гливи і нарізаємо їх пластинками. Обсмажуємо грибочки на рослинній олії.

Подрібнюємо цибулю, додаємо до грибів. Смажимо разом до готовності.

Коли картопля зварилася, зливаємо воду і додаємо до нього гриби з цибулею. Поступово вливаємо туди вершки і перетворюємо масу в однорідний крем-суп за допомогою блендера.

Прикрашаємо суп зеленню і подаємо до столу. Також можна подати до страви сухарики з білого хліба. Смачного!