Крем-суп з глив
(покроковий рецепт з фото)
Приготування крем-супу в домашніх умовах - дуже простий процес! Рекомендую спробувати апетитний суп з глив з додаванням картоплі, порт і, звичайно ж, вершків. Дуже смачно і ніжно!
Неодмінно подивіться на цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати крем-суп з глив. Подібні супи готують з різних грибів, але саме гливи володіють особливим ароматом, що робить суп незабутньо смачною. Регулювати консистенцію страви можна за допомогою вершків.
Удачі в приготуванні!
- Картопля - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гливи - 200 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сухарики - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
Картопля промиваємо, очищаємо. Заливаємо холодною водою і ставимо вариться до готовності. Тим часом промиваємо гливи і нарізаємо їх пластинками. Обсмажуємо грибочки на рослинній олії.
Подрібнюємо цибулю, додаємо до грибів. Смажимо разом до готовності.
Коли картопля зварилася, зливаємо воду і додаємо до нього гриби з цибулею. Поступово вливаємо туди вершки і перетворюємо масу в однорідний крем-суп за допомогою блендера.
Прикрашаємо суп зеленню і подаємо до столу. Також можна подати до страви сухарики з білого хліба. Смачного!