Рецепт Крем-суп з глив фото

Крем-суп з глив
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Приготування крем-супу в домашніх умовах - дуже простий процес! Рекомендую спробувати апетитний суп з глив з додаванням картоплі, порт і, звичайно ж, вершків. Дуже смачно і ніжно!

Опис приготування:

Неодмінно подивіться на цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати крем-суп з глив. Подібні супи готують з різних грибів, але саме гливи володіють особливим ароматом, що робить суп незабутньо смачною. Регулювати консистенцію страви можна за допомогою вершків.

Удачі в приготуванні!

  • Картопля - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гливи - 200 грам
  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сухарики - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
крем-суп з глив - фото крок 1
Картопля промиваємо, очищаємо. Заливаємо холодною водою і ставимо вариться до готовності. Тим часом промиваємо гливи і нарізаємо їх пластинками. Обсмажуємо грибочки на рослинній олії.
крем-суп з глив - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю, додаємо до грибів. Смажимо разом до готовності.
крем-суп з глив - фото крок 3
Коли картопля зварилася, зливаємо воду і додаємо до нього гриби з цибулею. Поступово вливаємо туди вершки і перетворюємо масу в однорідний крем-суп за допомогою блендера.
крем-суп з глив - фото крок 4
Прикрашаємо суп зеленню і подаємо до столу. Також можна подати до страви сухарики з білого хліба. Смачного!

Схожі рецепти