Сухарі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Сухарі в моїй родині подаються до столу дуже часто. Їх додають в супи, салати, та й просто з пивком вони теж відлітають швидко. Коли немає часу на приготування в духовці - виручає мікрохвильовка.
Якщо пива ще багато, а запаси рибки і сухариків закінчилися - на допомогу прийде мікрохвильовка. Я не раз користувалася цим рецептом приготування сухариків в мікрохвильовці. Сухарі, приготовані таким чином, відмінно підійдуть і до супів, і до салатів. Ну і, природно, як закуска вони йдуть чудово. Цей простий рецепт сухариків в мікрохвильовці буде у вас як палочка-виручалочка.
Сухарики в мікрохвильовці, рецепт:
1. Ріжемо хліб (чорний чи білий, без різниці) на маленькі кубики.
2. Солимо, скроплюємо маслом (бажано оливковою, але піде і соняшникова, якщо що).
3. Чистимо часник і пропускаємо через прес.
4. Додаємо видавлений часник до хліба і добре перемішуємо.
5. Ставимо посуд з хлібом в мікрохвильовку приблизно на 3 хвилини при потужності 750 ват.
6. Перевіряємо, якщо не зовсім підсмажилися - відправляємо ще на пів хвилини.
7. Дрібно натираємо сир, посипаємо сухарі сиром і ставимо в мікрохвильовку на 30 секунд.
8. Трохи охолонуть - встряхиваем, щоб вони розділилися, і подаємо на стіл.
Смачного!
- Хліб - 200 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сир - 50 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2-3 Щепоток (дрібна)
Сухарики в мікрохвильовці, рецепт:
1. Ріжемо хліб (чорний чи білий, без різниці) на маленькі кубики.
2. Солимо, скроплюємо маслом (бажано оливковою, але піде і соняшникова, якщо що).
3. Чистимо часник і пропускаємо через прес.
4. Додаємо видавлений часник до хліба і добре перемішуємо.
5. Ставимо посуд з хлібом в мікрохвильовку приблизно на 3 хвилини при потужності 750 ват.
6. Перевіряємо, якщо не зовсім підсмажилися - відправляємо ще на пів хвилини.
7. Дрібно натираємо сир, посипаємо сухарі сиром і ставимо в мікрохвильовку на 30 секунд.
8. Трохи охолонуть - встряхиваем, щоб вони розділилися, і подаємо на стіл.
Смачного!