Пиріг з яблуками (панірувальні сухарі)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте рецепт нового і простого в приготуванні пирога, рекомендую вам дізнатися, як приготувати пиріг з яблуками (галет). Цей пиріг врятує вас, якщо гості вже на порозі, і порадує смаком.
Серед усієї безлічі пирогів варто виділити пироги з фруктовою начинкою, а так як скоро сезон яблук, пропоную дізнатися, як приготувати пиріг з яблуками (галет). Цей пиріг виходить дуже незвичайним завдяки хрустким стінок тесту і ніжною соковитою начинці, які доповнюють один одного і створюють неймовірний смак. Пиріг виходить дуже ароматним завдяки кориці і запеченим яблукам. Ви можете приготувати кілька пирогів поменше розміром, щоб подати їх на святковий стіл.
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - 80 грам(rafinirovannoe)
- Вода - 80 грам (окріп)
- Яблука - 600-700 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
1. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю, додайте рафінована рослинна олія і окріп. Замісити еластичне тісто. Накрийте тісто плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.
2. Яблука наріжте пластинками і змішайте з корицею і крохмалем. Розкачайте тісто в пласт товщиною півсантиметра. За допомогою качалки перенесіть на папір для випічки.
3. По центру викладіть яблука, посипте цукром, загорніть і защипніть краю тесту. Надішліть пиріг в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
4. Гарячу галету посипте цукровою пудрою. Смачного!