Рецепт Пиріг з яблуками (панірувальні сухарі) фото

Пиріг з яблуками (панірувальні сухарі)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою , Галети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Якщо ви шукаєте рецепт нового і простого в приготуванні пирога, рекомендую вам дізнатися, як приготувати пиріг з яблуками (галет). Цей пиріг врятує вас, якщо гості вже на порозі, і порадує смаком.

Опис приготування:

Серед усієї безлічі пирогів варто виділити пироги з фруктовою начинкою, а так як скоро сезон яблук, пропоную дізнатися, як приготувати пиріг з яблуками (галет). Цей пиріг виходить дуже незвичайним завдяки хрустким стінок тесту і ніжною соковитою начинці, які доповнюють один одного і створюють неймовірний смак. Пиріг виходить дуже ароматним завдяки кориці і запеченим яблукам. Ви можете приготувати кілька пирогів поменше розміром, щоб подати їх на святковий стіл.

  • Борошно - 200 грам
  • Рослинна олія - 80 грам(rafinirovannoe)
  • Вода - 80 грам (окріп)
  • Яблука - 600-700 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
пиріг з яблуками (панірувальні сухарі) - фото крок 1
1. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і сіллю, додайте рафінована рослинна олія і окріп. Замісити еластичне тісто. Накрийте тісто плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.
пиріг з яблуками (панірувальні сухарі) - фото крок 2
2. Яблука наріжте пластинками і змішайте з корицею і крохмалем. Розкачайте тісто в пласт товщиною півсантиметра. За допомогою качалки перенесіть на папір для випічки.
пиріг з яблуками (панірувальні сухарі) - фото крок 3
3. По центру викладіть яблука, посипте цукром, загорніть і защипніть краю тесту. Надішліть пиріг в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
пиріг з яблуками (панірувальні сухарі) - фото крок 4
4. Гарячу галету посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти