Сухарі з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сухарі, інакше іменовані грінками - це відмінна закуска до багатьох страв. Сухарі з часником можна подавати до різних супів, пиву, чаю і навіть деяким салатів. Готуються вони досить швидко і легко.
Сухарі з часником, підсмажені в духовці - це дуже смачно і досить ситно. Їх можна як подавати до різних страв, так і гризти просто так. Ще один плюс - готуються вони швидко і просто, так що, якщо до Вас несподівано завітали на вогник неждані гості, можете на швидку руку приготувати таку апетитну закуску.
Представлений Вам рецепт сухарів з часником дуже простий і містить мінімум продуктів. При бажанні, можете доповнити список інгредієнтів, керуючись власною фантазією. Наприклад, можна запікати сухарі, попередньо посипавши їх тертим сиром і / або зеленню.
- Хліб - 6 скибочок
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - . За смаком
1. Збийте масло або роздушіть його виделкою.
2. Очистіть часник і видавіть його в масло. Додати сіль, поперчіть і перемішайте все.
3. Намажте маслом з часником кожен шмат хліба.
4. Викладіть хліб на деко або в форму для запікання. Надішліть в розігріту до 200 º С духовку. Запікайте хліб 10 хвилин.
5. Сухарі з часником готові, можете подавати їх до столу! Смачного!