Сухарі пісні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите сухарі, то я із задоволенням поділюся своїм улюбленим рецептом. Вони солодкі, пісні і дуже ароматні, адже в складі є квітковий мед. Ці сухарики просто не можуть не вийде, обов'язково спробуйте!
Отже, розповідаю, як приготувати сухарі пісні. Щоб сухарі були солодкі й ароматні, я беру частину меду і частина цукру. Тісто не варто робити занадто крутим, але і розпливатися воно не повинно. У мене склянки об'ємом 200 мл, і на рецепт пішло 2, 5 склянки борошна. У вас може бути трохи більше або менше, тут важливий сорт і вологість борошна, клейкость. Як тільки тісто зібралося в кого, добре тримає форму і не липне до рук, значить воно ідеальної консистенції. Кекс під час випічки повинен потріскатися, це добре, значить сухарики будуть розсипчастими, всередині пропечений. Обов'язково витримуйте час на відпочинок тесту, дайте готовому кексу добре охолонути. Все дуже легко, пробуйте! хай щастить!
- Борошно - 2-3 склянок (обсяг склянки 200 мл)
- Цукор - 0, 5 склянки
- Мед рідкий - 0, 25 склянки
- Горіхи волоські - 0, 5 склянки
- Тепла вода - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки