Панірувальні сухарі «Панько»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами способом приготування незвичайних панірувальних сухарів "панко" . Ця панірування зробить ваші страви ще більш повітряними і хрусткими ніж раніше. Читайте інструкцію і робіть заготовку!
Панірувальні сухарі "панко" - це далеко не новина, але тим не менше їх не завжди можна знайти в магазині. Але навіщо нам витрачати зайві гроші, якщо такі сухарі легко можна приготувати вдома? З цим рецептом у вас точно вийдуть відмінні сухарі для готування. "панко" можна використовувати як для панірування, так і для посипання будь-яких інших страв.
- Кнопка - 3 скибочки
1. Батон складіть в пакет і покладіть в морозильну камеру на 3 годину.
2. Через три години витягніть батон з морозилки і зріжте скориночки.
3. Поріжте один шматочок батона кубиками і складіть в чашу блендера.
4. Пульсуючими натисканнями подрібніть батон до стану як на фото. Повторіть з рештою шматками хліба.
5. Розкладіть хлібну крихту на деку, застеленому пергаментом. Підсушуйте в духовці при температурі 100 градусів приблизно 15-20 хвилин, при цьому кожні 5 хвилин дістаємо і перемішуємо крихту, вона не повинна підрум'янюватися.
6. Готові сухарі остудити і скласти в герметичний контейнер. Зберігати в холодильнику.