Суфле з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Апетитне, повітряне та ніжне суфле припаде до смаку всім. Для приготування суфле звичайно підійде будь-яке м'ясо, але особливо смачно виходить з індички.
Приготувати суфле з індички в мультиварці можна з готового індичого фаршу або з філе грудки, попередньо прокрутивши її через м'ясорубку. Крім індички візьмемо яйце, трохи манки, сметану, цибуля для соковитості і свіжу зелень для аромату. За бажанням можна додати до фаршу будь-які овочі: морква, стручковую фасоль, солодкий перець, гарбуз, кабачок - все залежить від ваших смакових уподобань. Блюдо в будь-якому випадку виходить не тільки корисне, але і дуже смачне! Неодмінно рекомендую спробувати!
- Фарш індички - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Крупа манна - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Перекладіть фарш в глибоку миску. Додайте сметану і яєчний жовток.
Готовий фарш пробийте блендером до однорідного стану.
Додайте натертий на крупній тертці цибулю, подрібнену свіжу зелень, сіль і перець за смаком.
Добре все перемішайте. Окремо збийте білок з дрібкою солі до стійких піків і додайте до фаршу.
Акуратно все перемішайте знизу вгору і викладіть фарш в силіконові формочки. У мене звичайні формочки для приготування кексів.
Поставте формочки в контейнер для варіння на пару і готуйте на пару 40 хвилин. Суфле з індички в мультиварці готове.
Ніжно, соковито і дуже смачно! Смачного!