Рецепт Судак в сметані з картоплею фото

Судак в сметані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Судак
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Для діабетиків
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Судак- чудова промислова риба зі смачною білою м'якоттю і невеликою кількістю кісток. Можна його просто підсмажити або придумати блюдо складніше. Наприклад, запекти в сметані з картоплею.

Опис приготування:

Рибу треба їсти хоча б два рази на тиждень. І судак, мабуть, одне з кращих рішень. У ньому не багато кісток, смачна солодкувата м'якоть і трохи жиру. Пропоноване блюдо абсолютно дієтичне, тому підійде і для дитячого харчування. Готується судак в сметані з картоплею дуже просто і швидко. Пропоную в цьому переконатися.

  • Судак - 1 кілограм
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
судак в сметані з картоплею - фото крок 1
Судака очистіть, попатраєте, видаліть голову і плавники. Потім помийте.
судак в сметані з картоплею - фото крок 2
Наріжте рибу на шматочки.
судак в сметані з картоплею - фото крок 3
Картопля очистіть, помийте і наріжте тонкими пластинами. Викладіть у форму для запікання. Додати сіль за смаком.
судак в сметані з картоплею - фото крок 4
Цибулю очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть на картоплю.
судак в сметані з картоплею - фото крок 5
На цибулю викладіть шматочки судака, приправити сіллю.
судак в сметані з картоплею - фото крок 6
Змастіть рибу сметаною.
судак в сметані з картоплею - фото крок 7
Накрийте форму фольгою і відправте в духовку, розігріту до 185-190 градусів. Запікайте 35-40 хвилин, потім фольгу зніміть і тримайте судака в духовці ще 7-10 хвилин, щоб він трохи підрум'яниться.
судак в сметані з картоплею - фото крок 8
Судак з картоплею в сметані готовий. Смачного!

Схожі рецепти