Рецепт Судак під вершковим соусом фото

Судак під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Судак
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Будь-яка риба відмінно поєднується з вершковим соусом. Пропоную вам спробувати приготувати судака під таким соусом: дуже смачно виходить. Дивимося рецепт!

Для приготування судака під вершковим соусом нам знадобляться свіжі вершки, одна тушка риби і паста (як гарнір). Ще я додаю квасолю: так більш ситно виходить. Квасоля може бути консервованої. Дивимося далі рецепт.

  • Судак - 400 грам
  • Макаронні вироби - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Квасоля - 200 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Масло оливкове - За смаком
  • Спеції, зелень - За смаком
судак під вершковим соусом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
судак під вершковим соусом - фото крок 2
Rиbu чистий, обсушити паперовим рушником, приправити сіллю, поперчіть. Додайте оливкову олію, акуратно перемішайте.
судак під вершковим соусом - фото крок 3
Викласти рибу в форму для запікання (або на деко) і відправте в духовку на 8-10 хвилин.
судак під вершковим соусом - фото крок 4
Пасту потрібно відварити в підсоленій воді до готовності.
судак під вершковим соусом - фото крок 5
Поки готуються риба і макарони, вимийте і очистіть цибулю, наріжте його тонкими півкільцями. Часник очистіть і подрібніть. Розжарити сковороду з оливковою олією, обсмажити цибулю на середньому вогні (4-5 хвилин), помішуючи. Додайте до цибулі часник, обсмажуйте ще 2 хвилини.
судак під вершковим соусом - фото крок 6
Додайте квасолю (разом з рідиною), і тушкуйте ще хвилину.
судак під вершковим соусом - фото крок 7
З готових макаронів злийте воду, додайте їх в сковороду. Посипте кропом.
судак під вершковим соусом - фото крок 8
Влийте вершки.
судак під вершковим соусом - фото крок 9
Перемішайте і тушкуйте 1-2 хвилини.
судак під вершковим соусом - фото крок 10
Готового судака під соусом поливаємо вершковим соусом, викладаємо пасту кругом. Можна прикрасити страву зеленню. Смачного!

Схожі рецепти