Судак під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яка риба відмінно поєднується з вершковим соусом. Пропоную вам спробувати приготувати судака під таким соусом: дуже смачно виходить. Дивимося рецепт!
Для приготування судака під вершковим соусом нам знадобляться свіжі вершки, одна тушка риби і паста (як гарнір). Ще я додаю квасолю: так більш ситно виходить. Квасоля може бути консервованої. Дивимося далі рецепт.
- Судак - 400 грам
- Макаронні вироби - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Квасоля - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Масло оливкове - За смаком
- Спеції, зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Rиbu чистий, обсушити паперовим рушником, приправити сіллю, поперчіть. Додайте оливкову олію, акуратно перемішайте.
Викласти рибу в форму для запікання (або на деко) і відправте в духовку на 8-10 хвилин.
Пасту потрібно відварити в підсоленій воді до готовності.
Поки готуються риба і макарони, вимийте і очистіть цибулю, наріжте його тонкими півкільцями. Часник очистіть і подрібніть. Розжарити сковороду з оливковою олією, обсмажити цибулю на середньому вогні (4-5 хвилин), помішуючи. Додайте до цибулі часник, обсмажуйте ще 2 хвилини.
Додайте квасолю (разом з рідиною), і тушкуйте ще хвилину.
З готових макаронів злийте воду, додайте їх в сковороду. Посипте кропом.
Влийте вершки.
Перемішайте і тушкуйте 1-2 хвилини.
Готового судака під соусом поливаємо вершковим соусом, викладаємо пасту кругом. Можна прикрасити страву зеленню. Смачного!