Судак під польським соусом
(покроковий рецепт з фото)
Дивно апетитне і досить просте блюдо, яке прикрасить як щоденний, так і святковий стіл. Пропоную вам приготувати судак під польським соусом в домашніх умовах - це дуже смачно.
Це досить простий варіант, як приготувати судак під польським соусом, однак блюдо гідно меню хорошого ресторану. Рибка виходить дуже ніжною, а соус дивно доповнює і підкреслює її смак. Спробуйте повторити цей рецепт будинку і ви не пошкодуєте.
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Кріп - За смаком
- Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
- Судак - 400 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Біле сухе вино - 50 мілілітрів
1. Для початку потрібно підготувати рибу. Щоб судак під польським соусом в домашніх умовах був ніжнішим, рибку краще запекти в духовці. Для початку філе потрібно вимити, обсушити трохи. Посолити і поперчити за смаком. Викласти в форму для запікання на фольгу або пергамент. Додати трохи білого сухого вина і відправити в розігріту духовку і запікати до готовності.
2. Паралельно поставити варити яйце круто. Готове яйце остудити, очистити і нарізати дрібними кубиками. У деяких варіантах рецептів можна зустріти замість відвареного яйця пашот.
3. На сковороді розтопити вершкове масло. Для пікантності можна в рецепт приготування судака під польським соусом додати трохи оливкового масла.
4. Вимити, обсушити і дрібно нарізати свіжий кріп. Кількість залежить від ваших смакових уподобань.
5. У розтоплене масло додати яйце і зелень, як слід перемішати і зняти з вогню. Додати трохи солі, за бажанням щіпку перцю. От і все, коли рибка буде готова залишиться тільки полити її соусом і подавати блюдо до столу.
6. При бажанні доповнити блюдо перед подачею можна вареними морепродуктами за смаком. Смачного.