Рецепт Судак під польським соусом фото

Судак під польським соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Дивно апетитне і досить просте блюдо, яке прикрасить як щоденний, так і святковий стіл. Пропоную вам приготувати судак під польським соусом в домашніх умовах - це дуже смачно.

Опис приготування:

Це досить простий варіант, як приготувати судак під польським соусом, однак блюдо гідно меню хорошого ресторану. Рибка виходить дуже ніжною, а соус дивно доповнює і підкреслює її смак. Спробуйте повторити цей рецепт будинку і ви не пошкодуєте.

  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кріп - За смаком
  • Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
  • Судак - 400 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
судак під польським соусом - фото крок 1
1. Для початку потрібно підготувати рибу. Щоб судак під польським соусом в домашніх умовах був ніжнішим, рибку краще запекти в духовці. Для початку філе потрібно вимити, обсушити трохи. Посолити і поперчити за смаком. Викласти в форму для запікання на фольгу або пергамент. Додати трохи білого сухого вина і відправити в розігріту духовку і запікати до готовності.
судак під польським соусом - фото крок 2
2. Паралельно поставити варити яйце круто. Готове яйце остудити, очистити і нарізати дрібними кубиками. У деяких варіантах рецептів можна зустріти замість відвареного яйця пашот.
судак під польським соусом - фото крок 3
3. На сковороді розтопити вершкове масло. Для пікантності можна в рецепт приготування судака під польським соусом додати трохи оливкового масла.
судак під польським соусом - фото крок 4
4. Вимити, обсушити і дрібно нарізати свіжий кріп. Кількість залежить від ваших смакових уподобань.
судак під польським соусом - фото крок 5
5. У розтоплене масло додати яйце і зелень, як слід перемішати і зняти з вогню. Додати трохи солі, за бажанням щіпку перцю. От і все, коли рибка буде готова залишиться тільки полити її соусом і подавати блюдо до столу.
судак під польським соусом - фото крок 6
6. При бажанні доповнити блюдо перед подачею можна вареними морепродуктами за смаком. Смачного.

Схожі рецепти