Судак під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Це класичний рецепт судака під соусом. Впевнена, він вам сподобається - поєднання вершкового соусу, шпинату і кедрових горішків прекрасно підійде до риби! Спробуйте, дуже вишукано!
Цей простий рецепт судака під соусом сподобається навіть тим, хто любить просто смачно поїсти і від вишуканих поєднань продуктів далекий. Виходить смачно і, що особисто мені подобається, немає калорій. Адже смажимо на сухій сковороді, тушкуємо без додавання жирів. Ніжне і вишукане блюдо на вечерю вам забезпечено!
- Філе судака - 4 штуки
- Шпинат - 2 пучка
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Кедрові горішки - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Філе розрізаємо на порційні шматочки. Натираємо сіллю і спеціями. Обсмажити на сухій сковороді. У мене сковорода-гриль. Щоб не пригорає, можна поверхню застелити пергаментом.
2. Шпинат моєму, обсушити і дрібно наріжемо. Трохи обсмажити, потім вливаємо вершки. Вогонь зменшуємо, додамо кедрові горішки і спеції.
3. Подаємо рибу, щедро полив соусом. Можна також соус процідити або перетерти в блендері, якщо консистенція вам не подобається. Смачного!