Рецепт Суботні рецепт класичний фото

Суботні рецепт класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Мед
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Напої , Сбитень
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

У холодну пору суботні відмінно допомагає зігрітися, а також володіє протизастудним властивістю. А в літню спеку холодний збитень пили для втамування спраги.


Опис приготування:

Подають медовий суботні з пряниками і інший випічкою. Зараз існує безліч рецептів приготування цього напою. А я хочу вам запропонувати дізнатися, як приготувати збитень за класичним рецептом. Спочатку додавався тільки чорний перець, а потім у міру появи різних спецій, стали додавати інші.

  • Вода - 2 L
  • Мед - 400 грам
  • Чорний перець горошком - 8-14 штук (горошинок)
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Гвоздика - 5-6 штук
  • Кардамон - 1/3 чайних ложки (мелений)
  • Імбир - 1 частина(0, 5 см. Кореня)
  • Аніс - 1/3 чайних ложки
суботні рецепт класичний - фото крок 1
1. Наші інгредієнти: мідь, вода і спеції. Кількість спецій беріть на свій смак. Я вказала співвідношення, яке полюбилося в моє сім'ї.
суботні рецепт класичний - фото крок 2
2. Воду і мед змішайте, поставте на повільний вогонь і доведіть до кипіння. При появі піни зніміть її. Додайте спеції, provara 15 хвилин.
суботні рецепт класичний - фото крок 3
3. Зніміть тепер з вогню і процідіть.
суботні рецепт класичний - фото крок 4
4. Взимку суботні подавайте гарячим, а влітку - холодним. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти