Стейк з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Стейк з яловичини в мультиварці приготувати просто! дуже просто! М'ясо потрібно підготувати, добре замаринувати, а потім обсмажити в чаші мультиварки на режимі "жарка" і перейти на режим "гасіння"!
Щоб приготувати стейк з яловичини в мультиварці використовуйте два режими - "пучок" і "гасіння" . Смажити м'ясо потрібно при відкритій кришці до рум'яного кольору, перевернув только один раз. А для гасіння додайте трохи води і кришку закрийте. М'ясо маринується в плівці від доби до трьох, це класичний прийом для приготування стейка. Але так як ми м'ясо тушкуємо, то так довго маринувати яловичину не потрібно! Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 600 грам
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Вибираємо правильне м'ясо для стейка.
Натираємо м'ясо спеціями за своїм і смаку і оливковою олією. Загорніть в плівку і залиште на добу.
Поставте мультиварку на режим "жарка", налийте олію. Зніміть з м'яса плівку, витріть м'ясо і смажте з кожного боку до рум'яної. Потім долийте трохи води і тушкуйте 30-40 хвилин.
Смачного!