Рецепт Стейк з яловичини на мангалі фото

Стейк з яловичини на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поки ще не закінчилися останні теплі деньки, є час вибратися на природу і приготувати стейк з яловичини на мангалі. Смакота неймовірна! А на гарнір можна зварити картоплю з петрушкою.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування стейка з яловичини на мангалі. Заздалегідь подбайте, щоб до моменту, коли м'ясо вже нарізано і приправлено спеціями, мангал був"підготовлений до роботи" . На гарнір до яловичим стейкам можна зварити картоплю і приготувати простий овочевий салат. Удачі і хорошого відпочинку!

  • Яловичина - 1-2 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Приправа для м'яса - За смаком
стейк з яловичини на мангалі - фото крок 1
Яловичину промийте та висушіть. Наріжте на стейки, товщиною 1 см і розміром з долоню. Перекладіть стейки на решітку і присипте з двох сторін сіллю, перцем і приправою для м'яса.
стейк з яловичини на мангалі - фото крок 2
Встановлюємо грати з м'ясом на заздалегідь підготовлений і розпечений мангал.
стейк з яловичини на мангалі - фото крок 3
Слідкуйте щоб м'ясо не підгорає. На цей випадок потрібно мати під рукою пляшку з водою, якої можна побризкати"проблемні ділянки" .
стейк з яловичини на мангалі - фото крок 4
М'ясо слід часто перевертати, щоб не підгорає. Таким чином стейки рівномірно засмажити з обох сторін і в середині м'ясо не буде сирим.
стейк з яловичини на мангалі - фото крок 5
Готовність м'яса перевіряйте самостійно, відрізавши шматочок з одного стейка.
стейк з яловичини на мангалі - фото крок 6
Ну ось стейки і готові! Смачного!

Схожі рецепти