Стейк з товстолобика
(покроковий рецепт з фото)
Товстолобик - відмінна промислова риба. Пропоную приготувати стейки з товстолобика. Швидко, просто, смачно і корисно.
Стейки з товстолобика - блюдо на всі випадки життя. Вони будуть до речі на вашому обідньому столі в будні і в свята. Часу, сил і засобів витратите мінімум, а результат отримаєте просто відмінний. Красиві стейки, апетитні і ароматні, точно порадують ваших близьких і здивують гостей.
- Стейк товстолобика - 2 штуки
- Крем - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 щіпки
- Суміш трав для риби - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У миску викладіть сметану і томатну пасту.
Додайте сіль і суміш сухих трав для риби.
Перемішайте всі інгредієнти.
Стейки товстолобика помийте і висушіть паперовим рушником або серветкою.
Змастіть рибу приготовленим маринадом. Викладіть у форму для запікання. Дайте постояти 25-30 хвилин.
Налийте в форму трохи води. Запікайте стейки в духовці при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
Стейк товстолобика готові. Подавайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!