Стерлядь, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть рибу і хочете приготувати красиве, смачна страва? Сьогодні я розповім, як приготувати стерлядь, запечену в духовці. Буде дуже смачно і ароматно! приступаємо.
Тепер ви знаєте, як приготувати смачну страву на святковий стіл. Рибка виходить неймовірно ароматною і соковитою. Прикрасити блюдо з стерлядь можна листям салату, нарізаними овочами, або гарніром з картоплі. Завдяки лимону і цибулі, якими була нафарширована стерлядь, рибка набуває пікантної нотку, яка підкреслює справжній її смак.
- Стерлядь - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Лимон - 2 штуки
- Сіль, перець, зелень, спеції - За смаком
1
Для того, щоб приготувати стерлядь, запечену в духовці, вам потрібно підготувати головний інгредієнт. Для цього промийте стерлядь, попатраєте її і натріть спеціями з усіх боків, включаючи внутрішню поверхню.
2
Черевце і спинку стерляді необхідно змастити оливковою олією. Зверху посипте рибку сумішшю запашних трав.
Лук очищаємо від лушпиння, промиваємо під водою. Лимон також промиваємо, нарізаємо лимон і цибулю кружечками. Першою половиною фаршируємо стерлядь.
Лук очищаємо від лушпиння, промиваємо під водою. Лимон також промиваємо, нарізаємо лимон і цибулю кружечками. Першою половиною фаршируємо стерлядь.
3
Викладаємо рибу на деко, попередньо застелений фольгою. Зверху присипаємо залишком лимона і цибулі, а також свіжої рубаною зеленню. Загортаємо стерлядь в фольгу.
4
Духовку розігріваємо до 200 градусів і відправляємо туди рибку запікатися на одну годину. Для 10 хвилин до закінчення приготування розкриваємо фольгу, щоб на рибку з'явилася золотава скоринка. Стерлядь, запечена в духовці, готова! Смачного!