Стерлядь запечена
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна риба, з якою будь-яке блюдо стане неймовірно смачним і дуже красивим. Сьогодні я хочу розповісти вам, як запекти стерлядь цілком з часточками картоплею - це просто смакота.
Стерлядь відрізняється дуже м'яким і благородним смаком, і якщо ми говоримо про способи приготування цієї риби, то всі вони досить легкі, з мінімальною кількістю інгредієнтів, так як спряязикні на те, щоб підкреслити природний смак риби, а не перебити його. Я пропоную вам дуже простий рецепт стерляді запеченої з картоплею в духовці, в якому ми так само не будемо використовувати ніяких зайвих інгредієнтів, тільки те, що допоможе нам посилити чудовий смак стерляді. А ще ця риба не тільки дуже смачна, але і відмінно виглядає, якщо запікати її цілком, в такому вигляді вона стане відмінним прикрасою святкового столу і, безсумнівно, вразити ваших гостей. А оскільки рецепт приготування стерляді запеченої дуже простий, то ви легко з ним впораєтеся, так що вперед за рибкою, і приступимо до справи.
- Стерлядь - 2 штуки (середні )
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком