Рецепт Стерлядь в духовці цілком (простий рецепт) фото

Стерлядь в духовці цілком (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Стерлядь
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Привіт всім любителям рибних страв! Сьогодні я розповім, як приготувати стерлядь в духовці цілком. Рибка вийде дуже смачною, ароматної і ніжною. Приступимо до приготування!

Прекрасний варіант святкової страви. Якщо ви збираєтеся приготувати стерлядь на святковий стіл, її можна красиво прикрасити за допомогою майонезу і овочів. Риба вийде дуже ароматною завдяки суміші прованських трав, які використовуються в цьому рецепті. Дерзайте!

  • Стерлядь - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - За смаком (суміш прованських трав )
стерлядь в духовці цілком (простий рецепт) - фото крок 1
Починаємо приготування з того, що гарненько промиваємо рибку і видаляємо нутрощі. Також не забуваємо очистити луску.
стерлядь в духовці цілком (простий рецепт) - фото крок 2
Лук очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями.
стерлядь в духовці цілком (простий рецепт) - фото крок 3
З лимоном чинимо так само.
стерлядь в духовці цілком (простий рецепт) - фото крок 4
Рибку гарненько натираємо сіллю і перцем з усіх боків. Всередину черевця укладаємо трави, а поверхня гарненько змащуємо оливковою олією.
стерлядь в духовці цілком (простий рецепт) - фото крок 5
На деко укладаємо лист фольги, на який викладаємо цибулю, лимон і трави. Зверху кладемо рибу, вкутуємо її в фольгу. Відправляємо стерлядь в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 40 хвилин. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти