Рецепт Спаржа з ​​майонезом фото

Спаржа з ​​майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Спаржа
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри , Салати
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 30 хв.

Sparzha - це, що називається, варіант безпрограшний: навіть якщо подати її зі звичайним майонезом, успіх забезпечений. Гарне блюдо в тих випадках, коли потрібно ситно і швидко поїсти.

Опис приготування:

Простий рецепт спаржі з майонезом виручить вас, якщо нагрянули неждані гості - максимум через півгодини ви здивуєте їх цілком делікатесним блюдом. Ну а якщо майонез використовувати домашній, тільки що збитий, то похвал кінця не буде, обіцяю!

Як приготувати спаржу з майонезом:

1. В першу чергу, відрізаємо жорсткі частини спаржі - з них потім можна буде зварити суп.

2. Очищені і промиті стебла відварюємо в киплячій підсоленій воді або обсмажуємо на грилі, якщо такий є. В обох випадках час приготування - всього кілька хвилин. Ви якраз встигнете відварити яйця

3. Спаржу викладаємо в салатник або на блюдо. Яйця очищаємо і ріжемо на четвертинки, гарніруем спаржу. Чи не перемішуємо - просто розкидаємо в мальовничому безладді.

4. У майонез видавлюємо часник, додаємо перець і мускатний горіх, перемішуємо.

5. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл!


  • Sparzha - 0, 5 кілограма
  • Майонез - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Яйця - 5 штук
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
Простий рецепт спаржі з майонезом виручить вас, якщо нагрянули неждані гості - максимум через півгодини ви здивуєте їх цілком делікатесним блюдом. Ну а якщо майонез використовувати домашній, тільки що збитий, то похвал кінця не буде, обіцяю!

Як приготувати спаржу з майонезом:

1. В першу чергу, відрізаємо жорсткі частини спаржі - з них потім можна буде зварити суп.

2. Очищені і промиті стебла відварюємо в киплячій підсоленій воді або обсмажуємо на грилі, якщо такий є. В обох випадках час приготування - всього кілька хвилин. Ви якраз встигнете відварити яйця

3. Спаржу викладаємо в салатник або на блюдо. Яйця очищаємо і ріжемо на четвертинки, гарніруем спаржу. Чи не перемішуємо - просто розкидаємо в мальовничому безладді.

4. У майонез видавлюємо часник, додаємо перець і мускатний горіх, перемішуємо.

5. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл!

Схожі рецепти