Спаржа з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Sparzha - це, що називається, варіант безпрограшний: навіть якщо подати її зі звичайним майонезом, успіх забезпечений. Гарне блюдо в тих випадках, коли потрібно ситно і швидко поїсти.
Простий рецепт спаржі з майонезом виручить вас, якщо нагрянули неждані гості - максимум через півгодини ви здивуєте їх цілком делікатесним блюдом. Ну а якщо майонез використовувати домашній, тільки що збитий, то похвал кінця не буде, обіцяю!
Як приготувати спаржу з майонезом:
1. В першу чергу, відрізаємо жорсткі частини спаржі - з них потім можна буде зварити суп.
2. Очищені і промиті стебла відварюємо в киплячій підсоленій воді або обсмажуємо на грилі, якщо такий є. В обох випадках час приготування - всього кілька хвилин. Ви якраз встигнете відварити яйця
3. Спаржу викладаємо в салатник або на блюдо. Яйця очищаємо і ріжемо на четвертинки, гарніруем спаржу. Чи не перемішуємо - просто розкидаємо в мальовничому безладді.
4. У майонез видавлюємо часник, додаємо перець і мускатний горіх, перемішуємо.
5. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл!
- Sparzha - 0, 5 кілограма
- Майонез - 200 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Яйця - 5 штук
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
Як приготувати спаржу з майонезом:
1. В першу чергу, відрізаємо жорсткі частини спаржі - з них потім можна буде зварити суп.
2. Очищені і промиті стебла відварюємо в киплячій підсоленій воді або обсмажуємо на грилі, якщо такий є. В обох випадках час приготування - всього кілька хвилин. Ви якраз встигнете відварити яйця
3. Спаржу викладаємо в салатник або на блюдо. Яйця очищаємо і ріжемо на четвертинки, гарніруем спаржу. Чи не перемішуємо - просто розкидаємо в мальовничому безладді.
4. У майонез видавлюємо часник, додаємо перець і мускатний горіх, перемішуємо.
5. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл!