Соус «сальса» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Якісний соус може помітно поліпшити смакові якості страви, а також надати незвичайні смакові відтінки. Особливо це стосується гострих добавок. Їх часто використовують в рецептах мексиканської кухні.
Рекомендую вам прочитати про те, як приготувати соус "сальса" класичний. У його складі обов'язково повинні бути помідори, часник і перець чилі. Тоді у вас вийде справжня пікантна суміш, яку подають до начос або іншим чіпсів. Спробуйте цей соус і для м'яса на грилі.
- Помідор - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Перець чилі - 3 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Braai - 0, 25 пучка
Викладіть на деко з фольгою помідори, нарізані часточками, перець і очищену цибулю, нарізані шматочками.
Запікайте овочі в духовці при 180 градусах протягом 10-15 хвилин.
Трохи остиглі овочі перекладіть в комбайн разом з сіллю і кмином.
Збийте масу в кашу. Потім додайте в неї трохи подрібнену кінзу (можна порвати руками) і сік лайма.
І ще раз все подрібніть. Сальса готова! приємною дегустації!