Рецепт Соус «сальса» класичний фото

Соус «сальса» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Помідор , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Соуси , Гостре , Сальса
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Якісний соус може помітно поліпшити смакові якості страви, а також надати незвичайні смакові відтінки. Особливо це стосується гострих добавок. Їх часто використовують в рецептах мексиканської кухні.

Опис приготування:

Рекомендую вам прочитати про те, як приготувати соус"Сальса" класичний. У його складі обов'язково повинні бути помідори, часник і перець чилі. Тоді у вас вийде справжня пікантна суміш, яку подають до начос або іншим чіпсів. Спробуйте цей соус і для м'яса на грилі.

  • Помідор - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Перець чилі - 3 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Сік лайма - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Braai - 0, 25 пучка
соус
Викладіть на деко з фольгою помідори, нарізані часточками, перець і очищену цибулю, нарізані шматочками.
соус
Запікайте овочі в духовці при 180 градусах протягом 10-15 хвилин.
соус
Трохи остиглі овочі перекладіть в комбайн разом з сіллю і кмином.
соус
Збийте масу в кашу. Потім додайте в неї трохи подрібнену кінзу (можна порвати руками) і сік лайма.
соус
І ще раз все подрібніть. Сальса готова! приємною дегустації!

Схожі рецепти