Свіжий соус сальса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Халапеньо - 1 штука
- Часник - 2 штуки
- Сливові помідори - 5 штук
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сік лайма - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часникова пудра - 0, 5 чайних ложки
Для не дуже гострої сальси відчистите перець від насіння, для середньої і гострої сальси - залиште. Тепер половину цибулі розріжте на шматочки і покладіть їх в кухонний комбайн або блендер. Потім додайте 2 зубчики часнику і 2 халапеньо.
Відокремте листя кінзи від стебел, наповніть ними достатню кількість (1/4 чашки). Потім покладіть їх в кухонний комбайн.
Помийте помідори і розріжте їх на 8 частин.
Тепер треба вичавити 1 ложку соку лайма.
Потім в блендер (або Kombain) складіть разом часникову пудру, оливкова олія, сік лайма, порізані помідори, сіль.
Подрібніть інгредієнти до маси, як на картинці.