Свіжий Arbuznиy
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний спосіб піднести на стіл звичайнісінький кавун - це приготувати кавуновий фреш. Не менш смачно, а проблем з кісточками і корками - ніяких.
Свіжий Arbuznиy - це, по перше, дуже смачно. По-друге, це хитрий спосіб подати кавун на святковий стіл - адже цілі шматки доставляють чимало проблем (плюватися кісточками за столом не дуже приємно, руки стають липкими, сік бризкається). По-третє, це дуже швидко. По-четверте, це дуже корисно - тут вам і каротин, і клітковина, і вуглеводи, і фолієва кислота. Круто, Чи не справедливість?
- Скибочки кавуна - 3-4 штук
- Гілочка м'яти - 3-4 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
Кавун ретельно очищаємо від кісточок і корок, ріжемо на невеликі кубики і відправляємо в блендер. Туди ж кладемо мед і листя м'яти.
Подрібнюємо все до однорідного стану - це займе близько хвилини, в залежності від потужності вашого блендера.
Власне, ось і вся наука - кавуновий фреш готовий Смачно і куди більш естетично, ніж просто скибки кавуна!