Рецепт Arbuznиy слеш фото

Arbuznиy слеш
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Кавун
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Рецепт приготування одного з класичних слаш - заморожених напоїв з меду і кавунової м'якоті.

Опис приготування:

У спекотні літні дні немає нічого кращого, як полежати в тіні в шезлонгу з запітнілим склянкою слаш в руці. Запам'ятайте простий рецепт класичного замороженого напою - кавунового слаш з Таїланду, де знають толк в тому, як вгамувати спрагу в спекотний день.

  • Кубиків льоду - 6 штук
  • М'якоті кавуна - 2 склянки
  • Меду - 1 Чайна ложка
Arbuznиy слеш - фото крок 1
1. Виберіть самий стиглий і цукровий кавун. Як правило, чим більше кавун, тим він якісніший. Чим червоно буде його м'якоть, тим ефектніше вийде ваш коктейль. Тому ви можете запастися кавуном середніх розмірів і робити з нього коктейль кілька разів.
Arbuznиy слеш - фото крок 2
2. Очистіть часточки кавуна від шкірки, розріжте м'якоть кавуна на кубики, видаливши при цьому всі кісточки.
Arbuznиy слеш - фото крок 3
3. Великі кубики льоду скласти в блендер і за кілька раз розмолоти їх.
Arbuznиy слеш - фото крок 4
4. Додати в блендер кубики кавуна і змішувати не менше хвилини, поки маса не стане густою і однорідною.
Arbuznиy слеш - фото крок 5
5. Додати мед і збивати ще 10 секунд. Розлити по красивим прозорим келихах, вставити соломинку і відразу ж подавати знемагають від спеки друзям.