Соус до індички
(покроковий рецепт з фото)
Що може поєднуватися з ніжним м'ясом індички краще, ніж кисло-солодкий журавлинний соус? Не дарма в америці він такий популярний в День подяки! Рекомендую спробувати приготувати його.
Я думаю, про День подяки чули всі. Дуже часто в кіно і серіалах показують цей американське свято, розповідають, що готують і чим пригощають гостей. Так ось, індичка з журавлинним соусом - це традиційне блюдо до цього свята. Я думаю буде цікаво прочитати, як приготувати соус до індички і спробувати відтворити національне святкове блюдо американців!
- Журавлина - 350 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
1
Беремо невелику каструльку, наливаємо в неї апельсиновий сік і ставимо його на вогонь. У теплий сік додаємо цукор і помішувати до повного розчинення.
2
Додаємо в сік журавлину, проварюємо протягом 10 хвилин, поки ягоди не почнуть "відкриватися" .
3
Знімаємо соус з вогню і залишаємо його остигати. У міру остигання соус буде приймати більш густу консистенцію.