Рецепт Соус на бульйоні з індички фото

Соус на бульйоні з індички
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло , Цибуля
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Соуси , Для птахів
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Бувало у вас таке, що після запікання птиці або варіння залишався сік і бульйон, який ви не знали, куди подіти. Тільки не виливайте його! Адже можна зробити дуже смачний соус. А як? Читайте нижче.

Опис приготування:

Запам'ятовуйте, як приготувати соус на бульйоні з індички. Подавайте його до запеченої цілком курці, качці і інший птиці. Також поєднуйте з дичиною. Смак виходить м'яким і вершковим, а також відчувається крапелька алкоголю. Так що дітям соус не підійде. Зберігайте заготовку під кришкою в холодильнику протягом 5 днів.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 30 грам
  • Бульйон з індички - 600 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Бренді - 1 Ст. Ложка
  • Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
  • Зелень подрібнена - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
соус на бульйоні з індички - фото крок 1
1. Цибулю дрібно наріжте. Потім обсмажте його в великій каструлі в олії протягом 15 хвилин, помішуючи.
соус на бульйоні з індички - фото крок 2
2. Потім всипте борошно. Швидко перемішайте.
соус на бульйоні з індички - фото крок 3
3. Потім влийте бульйон і і бурбон. Постійно помішуйте.
соус на бульйоні з індички - фото крок 4
4. Через 5 хвилин влийте вершки і додайте зелень.
соус на бульйоні з індички - фото крок 5
5. В кінці додайте сіль і перець за смаком. Все перемішайте. Соус остудіть і подавайте. Приємною дегустації!

Схожі рецепти