Соус для індички
(покроковий рецепт з фото)
Ви вирішили запекти індичку на свято і хочете доповнити її смачненьким соусом? Тоді зверніть увагу на цей дивно простий, але приголомшливо смачний і апетитний варіант. Рекомендую на замітку!
Запропоную вам спробувати повторити в домашніх умовах соус для індички. Поєднання кислої журавлини, солодких цитрусових і аромату кориці зробить м'ясо по-справжньому чарівним. Та й сам процес не можна назвати складним, так що запам'ятовуйте!
- Журавлина - 350 грам
- Цукор - 3/4 склянки
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Сік апельсина - 1/2 склянки
- Паличка кориці - 1 штука
1. Ягоди переберіть, вимийте і висушіть. Викладіть в каструлю або сотейник.
2. Додайте цукор, корицю, сік і цедру апельсина. Поставте на вогонь.
3. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і млоїте, періодично помішуючи, хвилин 15.
4. В кінці акуратно видаліть корицю. Дайте соусу трохи охолонути, бізнес, якщо вам здасться соус занадто густим, додайте трохи води і знову проваріть пару хвилин. А якщо занадто рідкий, Уваров ще трохи.