Сорбет з граната
(покроковий рецепт з фото)
Сорбет з граната - чисто східний винахід! смачне, освіжаюче і корисне. Я би сказала, фруктове морозиво. Спробуйте зробити сорбет з граната, щоб вирішити, подобається він вам чи ні!
Щоб приготувати сорбет з граната, використовуйте не блендер, а кухонний комбайн. Кісточки граната повинні залишитися цілими, інакше сік буде гірчити. Можете вичавити сік яким-небудь іншим способом. Воду з цукром потрібно нагрівати в каструлі до тих пір, поки цукор не розчиниться повністю і додавати сік вже в повністю охолоджений сироп. Вам знадобиться мороженица, щоб приготувати сорбет. Успіхів і приємного апетиту!
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
Підготуйте продукти.
Звільніть зерна граната.
У кухонному комбайні з зерен випустіть сік.
У каструлі закип'ятити воду з цукром п'ять хвилин. Дайте їй охолонути. Додайте сік граната.
Сік з водою витримаєте в холодильнику ніч і на наступний день помістіть сік в морозивниця. Заморозьте в морозилці готовий сорбет.
Смачного!