Рецепт Сорбет з чорниці фото

Сорбет з чорниці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Чорниця
Низькокалорійні
На святковий стіл
Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сорбет з чорниці - витончений і дуже смачний десерт. Його можна приготувати для особливого випадку. Колір сорбета виглядає благородно, а в поєднанні зі стружкою цедри лимона - просто краса!

Опис приготування:

Сорбет з чорниці можна готувати як зі свіжих, так і з заморожених ягід. Такий десерт - низькокалорійний. До того ж, дуже просто і швидко готується. Замість лимона можна використовувати лайм. Цей сорбет з чорниці ідеальний в спеку.

  • Чорниця - 150-200 грам
  • Гранатовий сік - 1 Склянка
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Лимон - 1 штука
сорбет з чорниці - фото крок 1
1. У каструльці змішайте гранатовий сік і цукор. Поставте на повільний вогонь. Додайте в каструлю цедру одного лимона.
сорбет з чорниці - фото крок 2
2. Видавіть в каструлю і лимонний сік.
сорбет з чорниці - фото крок 3
3. Нагрівайте сік з цукром на повільному вогні, помішуючи, до розчинення цукру.
сорбет з чорниці - фото крок 4
4. Промийте чорницю і виберіть листочки.
сорбет з чорниці - фото крок 5
5. Прокрутіть чорницю в кухонному комбайні або блендері.
сорбет з чорниці - фото крок 6
6. В окремій мисці або каструлі змішайте ягідну масу і сироп. Прохолодний.
сорбет з чорниці - фото крок 7
7. Помістіть сорбет в морозилку або мороженицу.
сорбет з чорниці - фото крок 8
8. Викладіть сорбет в креманки, прикрасьте свіжими ягодами чорниці і лимонною цедрою. Смачного!

Схожі рецепти