Рецепт Сом, запечений в фользі фото

Сом, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сом
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясиста і ароматна риба на обід або вечерю - вашій увазі рецепт приготування сома, запеченого у фользі в домашніх умовах.

Опис приготування:

Сома я готую дуже рідко, специфічна риба. Для приготування сома, запеченого у фользі? мені знадобилася одна велика тушка, яку я випатрала, відрізала голову і хвіст. Раджу вам використовувати вершки пожирнее, вони пом'якшать смак риби. І не шкодуйте сир - чим більше, тим краще!

  • Сом - 1 штука
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Сир - 100 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Спеції, зелень - За смаком
сом, запечений в фользі - фото крок 1
Поріжте сома на шматки.
сом, запечений в фользі - фото крок 2
Цибулю ріжемо кільцями.
сом, запечений в фользі - фото крок 3
Викладаємо у форму для випікання фольгу.
сом, запечений в фользі - фото крок 4
Потім сома.
сом, запечений в фользі - фото крок 5
Зверху цибулю і вершки.
сом, запечений в фользі - фото крок 6
І тертий сир.
сом, запечений в фользі - фото крок 7
Запікаємо хвилин 40-50. В кінці знімаємо фольгу, даємо рибі підрум'янитися.
Наш сом, запечений в фользі, готовий, можна подати його з легким гарніром, таким як рис. Смачного!

Схожі рецепти