Сом, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясиста і ароматна риба на обід або вечерю - вашій увазі рецепт приготування сома, запеченого у фользі в домашніх умовах.
Сома я готую дуже рідко, специфічна риба. Для приготування сома, запеченого у фользі? мені знадобилася одна велика тушка, яку я випатрала, відрізала голову і хвіст. Раджу вам використовувати вершки пожирнее, вони пом'якшать смак риби. І не шкодуйте сир - чим більше, тим краще!
- Сом - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Сир - 100 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Спеції, зелень - За смаком
Поріжте сома на шматки.
Цибулю ріжемо кільцями.
Викладаємо у форму для випікання фольгу.
Потім сома.
Зверху цибулю і вершки.
І тертий сир.
Запікаємо хвилин 40-50. В кінці знімаємо фольгу, даємо рибі підрум'янитися.
Наш сом, запечений в фользі, готовий, можна подати його з легким гарніром, таким як рис. Смачного!
Наш сом, запечений в фользі, готовий, можна подати його з легким гарніром, таким як рис. Смачного!