Рецепт Солянка з тушонкою фото

Солянка з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка добре підходить для сімейної вечері. Блюдо ситне і в той же час дуже легке в приготуванні, завдяки чому воно отримало велику популярність. Подивіться, як приготувати солянку з тушонкою.

Опис приготування:

Для приготування страви використовується білокачанна капуста, яку без проблем можна купити в будь-який час року. Завдяки використанню тушонки блюдо набуває особливого смаку. Готується солянка дуже просто і з доступних інгредієнтів. Це відмінний варіант для вечері або обіду. Подаємо солянку обов'язково гарячої.

1. З капусти знімаємо верхні листочки, гарненько моєму її і дрібно шаткуємо, перекладаємо на друшляк і ще раз промиваємо під проточною водою.

2. Відкриваємо банку з тушонкою і перекладаємо її в каструлю з товстим дном, відправляємо на маленький вогонь і чекаємо, поки жиру розплавиться. Додаємо насіння кропу і кумін.

3. Підготовлену капусту відправляємо до тушонці і готуємо 15 хвилин під закритою кришкою.

4. Чистимо і моєму морквину, подрібнюємо її на крупній тертці, цибуля чистимо і моєму нарізаємо середнім кубиком.

5. До капусти додаємо порізані моркву і цибулину, перемішуємо, перчимо і солимо за смаком, готуємо під закритою кришкою 30 хвилин.

6. Готову солянку подаємо обов'язково гарячої із зеленню і помідорами. Смачного!


  • Капуста - 300 грам
  • Консервований - 375 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Насіння кропу - 0, 5 чайних ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
Для приготування страви використовується білокачанна капуста, яку без проблем можна купити в будь-який час року. Завдяки використанню тушонки блюдо набуває особливого смаку. Готується солянка дуже просто і з доступних інгредієнтів. Це відмінний варіант для вечері або обіду. Подаємо солянку обов'язково гарячої.

1. З капусти знімаємо верхні листочки, гарненько моєму її і дрібно шаткуємо, перекладаємо на друшляк і ще раз промиваємо під проточною водою.

2. Відкриваємо банку з тушонкою і перекладаємо її в каструлю з товстим дном, відправляємо на маленький вогонь і чекаємо, поки жиру розплавиться. Додаємо насіння кропу і кумін.

3. Підготовлену капусту відправляємо до тушонці і готуємо 15 хвилин під закритою кришкою.

4. Чистимо і моєму морквину, подрібнюємо її на крупній тертці, цибуля чистимо і моєму нарізаємо середнім кубиком.

5. До капусти додаємо порізані моркву і цибулину, перемішуємо, перчимо і солимо за смаком, готуємо під закритою кришкою 30 хвилин.

6. Готову солянку подаємо обов'язково гарячої із зеленню і помідорами. Смачного!

Схожі рецепти