Рецепт Солянка з м'ясом і капустою фото

Солянка з м'ясом і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Прекрасний варіант легкого дієтичного страви. Дієтичне воно тому, що я взяла куряче філе, ніжне і без жиру. Для більш калорійного блюда краще взяти свинину.

Опис приготування:

Для солянки використовуйте будь-які сезонні овочі, в тому числі і капусту. Все дрібно наріжте, м'ясо обсмажте. Всі продукти з'єднаєте і протушкувати до готовності!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Капуста - 400 грам
  • Морква - 80 грам
  • Солодкий перець - 80 грам
  • Стручкова квасоля - 80 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження м'яса)
солянка з м'ясом і капустою - фото крок 1
Підготуйте все овочі. Очистіть їх від шкірки. Подрібніть. М'ясо порізати невеликими шматочками.
солянка з м'ясом і капустою - фото крок 2
Надішліть м'ясо обсмажувати (на рослинному маслі) в каструлю мультиварки.
солянка з м'ясом і капустою - фото крок 3
Додайте овочі, трохи водички, сіль. Закрийте кришку і виберіть режим"Суп" або "пульпа & Quot; , Тушіте 35 хвилин.
солянка з м'ясом і капустою - фото крок 4
Солянка з капустою і м'ясом готова! Подавайте її зі сметаною і свіжою зеленню.

Схожі рецепти