Солянка з м'ясом і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний варіант легкого дієтичного страви. Дієтичне воно тому, що я взяла куряче філе, ніжне і без жиру. Для більш калорійного блюда краще взяти свинину.
Для солянки використовуйте будь-які сезонні овочі, в тому числі і капусту. Все дрібно наріжте, м'ясо обсмажте. Всі продукти з'єднаєте і протушкувати до готовності!
- Куряче філе - 300 грам
- Капуста - 400 грам
- Морква - 80 грам
- Солодкий перець - 80 грам
- Стручкова квасоля - 80 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження м'яса)
Підготуйте все овочі. Очистіть їх від шкірки. Подрібніть. М'ясо порізати невеликими шматочками.
Надішліть м'ясо обсмажувати (на рослинному маслі) в каструлю мультиварки.
Додайте овочі, трохи водички, сіль. Закрийте кришку і виберіть режим "суп" або "пульпа ", Тушіте 35 хвилин.
Солянка з капустою і м'ясом готова! Подавайте її зі сметаною і свіжою зеленню.