Рецепт Солянка з капустою і м'ясом фото

Солянка з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Білокачанна капуста , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка - густий, гострий і кислий суп, який знають, люблять і готують не тільки в Росії, але і в інших країнах. Існує багато рецептів цього ситного страви, але я люблю солянку з капустою і м'ясом.

Опис приготування:

Солянка - це ситне, смачне і шалено ароматне блюдо. Кожна господиня готує це блюдо по-своєму і використовує ті продукти, які є у неї в холодильнику: гриби, м'ясо, птах, сосиски і навіть риба. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати класичну солянку з капустою і м'ясом. Набір інгредієнтів простий і доступний, а нагодувати таким обідом можна всю сім'ю.

  • Свинина - 500 грам
  • Сосики і ковбаски - 500 грам
  • Капуста білокачанна - 1 штука (беремо качан капусти приблизно один або півтора кг)
  • Помідори - 200 грам (у власному соку)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
1
Свинину промийте, обсушити і порізати на невеликі шматочки.
2
Обсмажте м'ясо на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
3
Цибулю дрібно наріжте і додайте до обсмаженого м'яса, потримайте на вогні, поки цибуля не підрум'яниться.
4
Поки смажиться м'ясо з цибулею, капусту обмийте і дрібно наріжте.
5
Обсмажене м'ясо з цибулею цибулю перекладіть в сотейник. Приправити сіллю і poperčite, додайте капусту.
6
Помідори очистіть від шкірки і додайте в солянку. Накрийте кришкою і залиште гаситися на слабкому вогні близько 50 хвилин.
7
Для аромату додайте лавровий лист і спеції за смаком. У процесі потрібно додати трохи води.
8
Ковбаски і сосиски обсмажте до золотистої скоринки і за 5-7 хвилин до готовності додайте в солянку.

Схожі рецепти