Рецепт Солянка «осіння» з гарбузом фото

Солянка «осіння» з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Гарбуз, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Про корисні властивості гарбуза говорилося вже не раз. Хоча на календарі зима, але на прилавках магазина або у бабусь ще можна знайти гарбуз. Розповім про рецепт, як приготувати солянку «Осінню» з гарбузом.

Блюдо вийде дуже яскраве за рахунок насиченого оранжевого кольору гарбуза. Зробити його під силу навіть школяреві. Всього буде потрібно близько 1 годину, щоб всі інгредієнти, особливо гарбуз добре приготувалися. Подавайте таку солянку гарячою чи теплою. Можна як окрему страву або до м'яса.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Гарбуз - 450 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Капуста - 350 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Шавлія - 2 чайних ложки
  • Чебрець - 2 чайних ложки
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Очистіть гарбуз і натріть її на крупній тертці, измельчитечасник.
2
Розігрійте сковороду зі столовою ложкою оливкової олії і обсмажте цибулю, додайте гарбуз, а через пару хвилин часник. Готуйте все близько 10 хвилин на середньому вогні.
3
Влийте оливкова олія, нашатковану капусту, подрібнений шавлія і чебрець, посоліть і поперчіть за смаком.
4
Обсмажуйте вміст сковороди до м'якості овочів під закритою кришкою.
5
Подавайте блюдо гарячим, смачного!

Схожі рецепти