Солянка «осіння» з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Про корисні властивості гарбуза говорилося вже не раз. Хоча на календарі зима, але на прилавках магазина або у бабусь ще можна знайти гарбуз. Розповім про рецепт, як приготувати солянку «Осінню» з гарбузом.
Блюдо вийде дуже яскраве за рахунок насиченого оранжевого кольору гарбуза. Зробити його під силу навіть школяреві. Всього буде потрібно близько 1 годину, щоб всі інгредієнти, особливо гарбуз добре приготувалися. Подавайте таку солянку гарячою чи теплою. Можна як окрему страву або до м'яса.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Гарбуз - 450 грам
- Цибуля - 1 штука
- Капуста - 350 грам
- Часник - 2 зубчики
- Шавлія - 2 чайних ложки
- Чебрець - 2 чайних ложки
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Очистіть гарбуз і натріть її на крупній тертці, измельчитечасник.
2
Розігрійте сковороду зі столовою ложкою оливкової олії і обсмажте цибулю, додайте гарбуз, а через пару хвилин часник. Готуйте все близько 10 хвилин на середньому вогні.
3
Влийте оливкова олія, нашатковану капусту, подрібнений шавлія і чебрець, посоліть і поперчіть за смаком.
4
Обсмажуйте вміст сковороди до м'якості овочів під закритою кришкою.
5
Подавайте блюдо гарячим, смачного!