Рецепт «осіння» вівсяна галета з гарбузом фото

«осіння» вівсяна галета з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Борошно, Овочі, Вівсянка, Крупи, Цибуля, Гарбуз, Вівсяна мука
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю, На полуденок
Випічка, Галети

Корисна і смачна галета готується на основі вівсяної муки і вівсяних пластівців. Можна зробити для неї солодку начинку, овочеву або сирну. Розповім, як приготувати «Осінню» вівсяну галету з гарбузом.

Гарбуз для випічки можна зробити солодку, якщо запекти її з медом, цукром. Ця галета робиться з цибулею і м'яким сиром. Подавайте її теплою або після повного охолодження. Вона відмінно підійде до чаю або до перших страв. Приємне поєднання солодкуватого гарбуза, ароматного лука і м'якого сиру.

  • Вівсяна мука - 2 склянки
  • Вівсяні пластівці - 0, 5 склянки
  • Гаряча вода - 0, 5 склянки
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки(0, 5 склянки для тіста + 3 столові ложки для начинки)
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Гарбуз - 250 грам
  • Rikotta - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 50 грам
1
Спершу з'єднайте борошно, пластівці, соду, сіль, цукровий пісок. В окрему ємність вилийте гарячу воду і оливкове масло.
2
У центрі сухих інгредієнтів зробіть воронку, влийте воду з маслом. Замісити тісто спершу ложкою, потім залиште для охолодження і вимісити його руками.
3
Гарбуз очистите від шкірки, наріжте дуже тонкими скибочками (можна використовувати гарбузове пюре).
4
Цибулину очистіть від лушпиння, наріжте тонкими кружечками або півкільцями. Змішайте подрібнений часник, спеції, соєвий соус і оливкове масло (3 ложки). Змішайте половину соусу з гарбузом, а другу половину з цибулею.
5
Розкачайте тісто по широкій формі або по листу, перекладіть його на деко з пергаментом.
6
Змастіть тісто рикоттой, викладіть шарами гарбуз, потім цибулю. Загорніть трохи краю до центру, щоб начинка не випала під час випікання.

Схожі рецепти