Рецепт Галета з гарбузом фото

Галета з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Галети
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Рецепт галети з житнього борошна з начинкою з гарбуза. Солодка, ароматна і фантастично смачна! Підійде для вечірнього чаювання і полуденка. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати галети з гарбузом, я розповім нижче. Гарбуз рекомендую взяти солодкого і м'якого сорту, щоб вона встигла приготуватися. Або замінити на запечену гарбуз або пюре. У начинку можна за бажанням додати цукор, корицю і мускатний горіх.

  • Борошно пшеничне - 75 грам
  • Борошно житнє - 75 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Маргарин - 50 грам (або вершкове масло)
  • Вода - 60 грам (гаряча)
  • Гарбуз - 210 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки
галета з гарбузом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
галета з гарбузом - фото крок 2
Змішайте борошно, цукор і соду.
галета з гарбузом - фото крок 3
Розітріть борошно з маргарином в крихту.
галета з гарбузом - фото крок 4
Додайте гарячу воду. Замісити однорідне тісто. Приберіть його на 1 час в холодильник.
галета з гарбузом - фото крок 5
Натріть гарбуз на великій тертці.
галета з гарбузом - фото крок 6
Тісто скачайте ковбаскою, потім розділіть на 4 частини.
галета з гарбузом - фото крок 7
Розкачайте кожну частину. У центр викладіть начинку. Защипніть краю по колу. Випікайте галети 45-50 хвилин при температурі 160 градусів.
галета з гарбузом - фото крок 8
Галета з гарбузом готова, смачного!

Схожі рецепти