Солоні гливи на зиму

Солоні гливи на зиму
Кількість порцій: 1 Час приготування: 40 хв.
Хоч гливи і не належать до числа шляхетних грибів, але все ж заготовки з них виходять запаморочливі, а якщо не вірите мені, то приготуйте солоні гливи на зиму і самі в цьому переконаєтеся.

опис приготування:

Vešeki, як, втім, і опеньки, завжди ростуть великими колоніями, тому якщо знайти гарне місце, то можна зібрати досить багатий урожай, далі залишається тільки вирішити, що ж з усім цим достатком зробити. Можна, можливо, звичайно ж, грибочки замаринувати або посмажити, а можна приготувати їх у цій простому рецептом солоних глив на зиму. повірте, такі грибочки не йдуть ні в яке порівняння з маринованими, адже у них зовсім інший особливий смак. До речі, оскільки зробити солоні гливи на зиму в домашніх умовах можна дуже швидко, а до вживання вони готові майже відразу, то цей рецепт дуже зручний, коли потрібно швиденько зварганити закуску для дорогих гостей. Загалом, обов'язково спробуйте зробити такі грибочки, я дуже вам рекомендую.

  • гливи— 300 грам
  • часник— 3 зубчики
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • чебрець свіжий— 10 грам
  • Перець чорний горошком— 5-7 штук
  • Koriandr— За смаком
  • Масло оливкове— За смаком
Солоні гливи на зиму - фото крок 1 Отже, промиваємо вешнкі і викладаємо їх в каструлю, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь і варимо 20-30 хвилин після закипання, потім відкидаємо на друшляк.

Солоні гливи на зиму - фото крок 2 Викладаємо гриби в чисту банку і додаємо спеції, сіль і нарізану пластинками часник.

Солоні гливи на зиму - фото крок 3 Заливаємо гриби оливковою олією і ставимо в холодильник. Їсти їх можна вже на другий день, а зберігати цю заготовку краще в холодильнику.

Схожі рецепти

Солоні гливи гарячий спосіб

Солоні гливи гарячий спосіб

Смакота-то яка ці гливи! А ви пробували? Ну що ж, дуже рекомендую приготувати мариновані гливи гарячим способом. Гриби виходять чудовими за смаком і добре зберігаються. опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування солоних глив гарячим способом. Приготування абсолютно просте та забере ...

читати далі
Гливи солоні мариновані

Гливи солоні мариновані

Відмінна альтернатива шляхетним дорогим грибам — це гливи, коштують вони порівняно недорого, а смак і аромат у цих грибів приголомшливий, та й заготовки з глив виходять дуже навіть непогані. опис приготування: можливо, справжні гурмани заперечать зараз, що з білими грибами ніщо не зрівняється,...

читати далі
Мариновані гливи на зиму

Мариновані гливи на зиму

Такий класичний рецепт маринованих глив на зиму дуже вам сподобається, тому що робляться вони просто і швидко, а результатом точно залишитеся задоволені — в міру хрусткі, ніжні і смачні! опис приготування: Такий рецепт приготування, звичайно ж, — не самий вишуканий, Для Грибна і сніданок, в мо...

читати далі
Солоні маслюки на зиму

Солоні маслюки на зиму

Соління на зиму — це завжди актуально. ніжні, трохи хрусткі, солоненькі маслюки стануть прекрасною закускою на будь-якому столі. До того ж, сам процес засолювання трун — простий і цікавий! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування солоних маслюків на зиму. Готова консервація зб...

читати далі
Солоні огірочки на зиму

Солоні огірочки на зиму

Для любителів солоненького хочу запропонувати не хитрий спосіб заготовити смачних солоних огірочків на зиму. Огірочки виходять дуже смачними, солоними і прекрасно підходять для розсольник, солянок. опис приготування: Щоб приготувати смачні огірочки солоні, їх спочатку потрібно засолити, а післ...

читати далі