Солоні гливи на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Хоч гливи і не належать до числа шляхетних грибів, але все ж заготовки з них виходять запаморочливі, а якщо не вірите мені, то приготуйте солоні гливи на зиму і самі в цьому переконаєтеся.
Vešeki, як, втім, і опеньки, завжди ростуть великими колоніями, тому якщо знайти гарне місце, то можна зібрати досить багатий урожай, далі залишається тільки вирішити, що ж з усім цим достатком зробити. Можна, можливо, звичайно ж, грибочки замаринувати або посмажити, а можна приготувати їх у цій простому рецептом солоних глив на зиму. Повірте, такі грибочки не йдуть ні в яке порівняння з маринованими, адже у них зовсім інший особливий смак. До речі, оскільки зробити солоні гливи на зиму в домашніх умовах можна дуже швидко, а до вживання вони готові майже відразу, то цей рецепт дуже зручний, коли потрібно швиденько зварганити закуску для дорогих гостей. Загалом, обов'язково спробуйте зробити такі грибочки, я дуже вам рекомендую.
- Гливи - 300 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чебрець свіжий - 10 грам
- Перець чорний горошком - 5-7 штук
- Koriandr - За смаком
- Масло оливкове - За смаком