Гливи солоні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили побалувати себе чимось пікантним, тоді пропоную дізнатися, як приготувати гливи солоні. Це дуже смачний, корисний і дієтичний продукт, який буде не зайвим на столі.
Перед вами прекрасний рецепт соління глив. Приготовлені гриби таким способом оригінальні, використовуються як самостійний продукт, у вигляді холодної закуски, в якості інгредієнта при готуванні різних страв. Вони актуальні на святковому столі і на повсякденному. Гливи є джерелом білка, заліза, клітковини і інших корисних речовин. Просто необхідні в раціоні людини. І найголовніше, що їх можна придбати в будь-який час року в найближчому супермаркеті за демократичною ціною. Їх приготування не зажадає від вас особливих кулінарних знань і неймовірних зусиль. Все станеться легко і швидко, а в результаті буде смачно і корисно.
- Гливи - 1 кілограм
- Сіль - 40 грам
- Вода - 0, 5 L
- Перець чорний горошок - 5 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 10 грам