Рецепт Солоні гливи гарячий спосіб фото

Солоні гливи гарячий спосіб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Смакота-то яка ці гливи! А ви пробували? Ну що ж, дуже рекомендую приготувати мариновані гливи гарячим способом. Гриби виходять чудовими за смаком і добре зберігаються.

Опис приготування:

Уявляю простий рецепт приготування солоних глив гарячим способом. Приготування абсолютно просте та забере у вас мінімум часу. Головне, підготуйте стерильні баночки і кришки для зберігання грибочків. А вже готову консервацію зберігайте в сухому і прохолодному місці.

  • Гливи - 1 кілограм
  • Сіль - 1/3 склянки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Перець духмяний - 5 штук (горошків)
  • Лавровий лист - 1 штука
солоні гливи гарячий спосіб - фото крок 1
Для початку готуємо розсіл з води, спецій і солі. В кінці варіння додаємо оцет. У грибів обрізаємо ніжки, а капелюшки проварюємо 5-10 хвилин.
солоні гливи гарячий спосіб - фото крок 2
Кладемо проварені капелюшки в підготовлені стерилізовані банки. Заливаємо гарячим розсолом і закриваємо кришками.
солоні гливи гарячий спосіб - фото крок 3
Баночки перевертаємо до повного охолодження. Смачного!

Схожі рецепти