Солоні гливи гарячий спосіб
(покроковий рецепт з фото)
Смакота-то яка ці гливи! А ви пробували? Ну що ж, дуже рекомендую приготувати мариновані гливи гарячим способом. Гриби виходять чудовими за смаком і добре зберігаються.
Уявляю простий рецепт приготування солоних глив гарячим способом. Приготування абсолютно просте та забере у вас мінімум часу. Головне, підготуйте стерильні баночки і кришки для зберігання грибочків. А вже готову консервацію зберігайте в сухому і прохолодному місці.
- Гливи - 1 кілограм
- Сіль - 1/3 склянки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гвоздика - 2 штуки
- Перець духмяний - 5 штук (горошків)
- Лавровий лист - 1 штука
Для початку готуємо розсіл з води, спецій і солі. В кінці варіння додаємо оцет. У грибів обрізаємо ніжки, а капелюшки проварюємо 5-10 хвилин.
Кладемо проварені капелюшки в підготовлені стерилізовані банки. Заливаємо гарячим розсолом і закриваємо кришками.
Баночки перевертаємо до повного охолодження. Смачного!