Гливи солоні з часником
(покроковий рецепт з фото)
Коли всі торішні заготовки з грибів вже закінчилися, а зробити нові ви не встигли, можна просто приготувати гливи солоні з часником, вже через добу ви зможете їсти цю смачну закуску.
У кожної господині є свої коронні страви для святкового столу, і в нашому будинку жодне свято не проходить без грибочків, взимку я подаю на стіл мариновані, а влітку і восени готую ось такі гливи солоні з часником в домашніх умовах. Вони досить швидко жирніє, приблизно за добу, тому ви можете їх зробити безпосередньо перед святом. До речі, вам не обов'язково чекати грибного сезону для того, щоб приготувати таку закуску, адже гливи цілий рік продаються в магазинах. Загалом, це просто чудові грибочки, досить економічні і легкі в приготуванні, так що обов'язково візьміть на замітку цей простий рецепт глив солоних з часником, можливо, він стане вам у пригоді.
- Гливи - 1 кілограм
- Вода - 0, 5 L
- Часник - 10 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець чорний горошком - 5 штук
- Сіль - 40 грам