Рецепт Сніданок туриста фото

Сніданок туриста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У моїй коморі можна знайти безліч різноманітних заготовок, роблю все потроху, тому можу запропонувати великий вибір страв. Сьогодні детально розповім, як приготувати сніданок туриста.

Опис приготування:

Як би дивно не було, але з походами, наметами і вогнищами це блюдо не має нічого спільного, хоча ... Це салат, який готується з рисом і овочами і виходить пікантним, пряним, соковитим і насиченим за смаком. Завдяки набору спецій всі продукти вигідно підкреслюють один одного. А незвичайна назва тут тому, що такий салат можна подавати прямо з банки без нічого, адже він сам по собі дуже ситний.

  • Помідор - 1 кілограм
  • Цибулина - 0, 5 кілограма
  • Морквина - 1 кілограм
  • Кабачки - 1 кілограм
  • Перець салатний - 0, 5 кілограма
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
  • Мал - 0, 5 кілограма
  • Оцет - 250 мілілітрів
  • Перець духмяний - 10 штук (горошком)
  • Перець чорний горошком - 10 штук
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Гвоздика - 10 штук
сніданок туриста - фото крок 1
1. Лук чищу і мою, потім нарізаю його на 4 частини і подрібнюю.
сніданок туриста - фото крок 2
2. Морква чищу і мою, потім подрібнюю її за допомогою великої терки.
сніданок туриста - фото крок 3
3. Кабачки мою, шкірку з них не зрізаю, а прямо так і нарізаю все кубиками.
сніданок туриста - фото крок 4
4. Перець мою і розрізаю, вичищаю з нього насіння і нарізаю овоч смужками.
сніданок туриста - фото крок 5
5. Томати мою, вирізаю у них"попку" , потім нарізаю невеликі томати на 4 частини, а побільше - на 6 або 8.
сніданок туриста - фото крок 6
6. Обираю велику сковороду або каструлю, щоб зручно було заважати. Перекладаю в неї все овочі, додаю спеції (крім оцту, але це і не спеція), відправляю все на середній вогонь і готую після закипання 60 хвилин, весь час помішуючи.
сніданок туриста - фото крок 7
7. Мал промиваю до прозорої води, додаю його через 1 час: всипав його в ємність. Потім готую ще півгодини, за пару хвилин до готовності вливаю оцет, прогріваю все 3-5 хвилин і знімаю з вогню. Готовий салат розкладаю по стерилізованих банками і відправляю на зберігання в комору.

Схожі рецепти