Салат Сніданок туриста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Такий салат-друге ми готували в поході в студентські роки. У салат йшло все, що знаходилося в рюкзаках. Це дуже смачно! Ми його подавали теплим, підігрів рис на вогні.
Опис приготування:
Спробуйте такий легкий і смачний салатик. Уявіть себе туристом. Тут є все для того, щоб зарядитися енергією на весь день!
- Індичка - 300 грам (відварна, можна використовувати курку)
- Мал - 1 Склянка (відвареної)
- Зелень - За смаком
- Червоний перець - 1 штука (болгарська)
- Рослинна олія, сіль, перець - За смаком
Помістіть рис в миску. Можна взяти вчорашній рис, що залишився від обіду, а можна зварити новий.
До рису додайте подрібнений болгарський перець червоного кольору.
Додайте подрібнену зелень.
Відварене м'ясо нарізаємо кубиками.
З'єднайте всі продукти салату. Заправте декількома краплями рослинного масла. Перемішайте. Poperčite і сіль. Викладіть салат на тарілку.
Подайте салат до столу теплим.