Рецепт Сніданок «риба» на новий рік фото

Сніданок «риба» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Тунець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На святковий стіл, Фуршет, Святковий обід

Закуска "риба" на Новий рік намазується на хліб або сухарики. Це - відмінне стартове блюдо для святкового столу. Готується "риба" з картоплі, тунця, майонезу і спецій. Виглядає чудово!

Така "золота рибка" на новорічному столі буде виглядати оригінально. До того ж, у вас з'явиться ще одна нова ситна закуска. Обов'язково спробуйте!

Як приготувати закуску "риба" на новий рік?

1. Очистіть, промийте та відваріть картоплю до готовності.

2. Злийте картоплю і збийте її в пюре.

3. Салат промийте і просушіть паперовим рушником.

4. У мисці змішайте тунець, пюре, каперсами, сіль до однорідної маси.

5. На Блюда або на дзеркалі сформуйте тіло риби. Краї треба витерти паперовим рушником (його можна змочити).

6. З оливки і маслини зробіть очей із зіницею. Великий кружечок - чорний, всередині - зелена серединка.

7. Збоку викладіть салатний мікс.

8. Ножем "намалюйте" луску і плавники.

До подачі на стіл зберігайте "рибу" в холодильнику.

Закуска "риба" на Новий рік готова! Подавайте з хлібцями, чіпсами або хлібом.

Смачного!

  • Картопля - 4 штуки
  • Тунець консервований - 60-80 грам
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Салатний мікс (пучок) - 1 штука (для прикраси)
  • Оливки - 2 штуки (для прикраси)
Така "золота рибка" на новорічному столі буде виглядати оригінально. До того ж, у вас з'явиться ще одна нова ситна закуска. Обов'язково спробуйте!

Як приготувати закуску "риба" на новий рік?

1. Очистіть, промийте та відваріть картоплю до готовності.

2. Злийте картоплю і збийте її в пюре.

3. Салат промийте і просушіть паперовим рушником.

4. У мисці змішайте тунець, пюре, каперсами, сіль до однорідної маси.

5. На Блюда або на дзеркалі сформуйте тіло риби. Краї треба витерти паперовим рушником (його можна змочити).

6. З оливки і маслини зробіть очей із зіницею. Великий кружечок - чорний, всередині - зелена серединка.

7. Збоку викладіть салатний мікс.

8. Ножем "намалюйте" луску і плавники.

До подачі на стіл зберігайте "рибу" в холодильнику.

Закуска "риба" на Новий рік готова! Подавайте з хлібцями, чіпсами або хлібом.

Смачного!

Схожі рецепти