Сніданок «мухоморчики»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 25 хв.
Не лякайтеся"отруйного" назви цієї закуски, все цілком їстівне і навіть дуже смачно! Простий варіант частування для гостей, як то кажуть, "на швидку руку" . Яйця, ковбаса, овочі і трохи фантазії!
Опис приготування:
Як би це дивно не звучало, але я навчу вас готувати закуску
"Muhomorchiki & Quot; . Цілком легальні і їстівні гриби з ковбаси, сиру, яєць і овочів із зеленню. На будь-якому святковому застіллі така закуска розходиться"на ура" , адже по суті вона складається зі звичних салатних компонентів. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки (варені)
- Шинка - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Огірки - 2 штуки
- Помідори черрі - 10 штук
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Викладіть на стіл всі необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промийте.
Помідори ріжемо на половинки, огірки - кільцями. Всю зелень подрібнюємо. Варені яйця і сир тремо на дрібній тертці, а ковбасу ріжемо кубиками.
Починаємо збирати"мухоморчики" . Змішуємо яйця і сир з майонезом. На колечка огірків викладаємо яєчно-сирну начинку. Це і будуть ніжки для грибів. Як капелюшків послужать помідори. Замість трави - зелень під грибами. Ну і останній важливий штрих - білі майонезні точки на капелюшках грибів. Смачного!