Смажені вешенки з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите гриби, але звичні печериці вже трохи приїлися, тоді записуйте рецепт, як приготувати гливи, смажені з цибулею і ароматними спеціями. Зробіть таке блюдо на вечерю або на обід.
Печериці продаються на кожному розі, але і гливи в нашій країні знайти легко. Вони набагато доступніше за ціною. Якщо печериці вигідно виглядають цілком, то гливи краще нарізати шматочками і тоді вже готувати. Смажені вешенки з цибулею добре поєднуються з гарніром з відвареного рису або гречки, з відварною або смаженою картоплею та іншими овочами.
- Гливи - 0, 5 кілограма
- Помідори - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Чилі зелений - 2-3 штук
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Порошок чилі - 1 Чайна ложка
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Вимийте гриби і очистіть їх від тонкої шкірки, ображати край плодоніжки. Наріжте гриби невеликими смужками.
2. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулину, тонкими кільцями зелений чилі, очистіть і подрібніть часник. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть цибулю, перець і часник протягом 1-2 хвилини.
3. Додайте в сковороду гриби, підсмажте їх на великому вогні 2-3 хвилини.
4. Викладіть в сковороду подрібнені помідори, всі спеції і сіль, перемішайте і готуйте 1-2 хвилини.
5. Вимкніть вогонь і перекладіть гриби в тарілку, подавайте їх відразу або трохи остудіть.