Рецепт Смажені вешенки фото

Смажені вешенки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Не придумали, що зробити на обід або вечерю? А як ви ставитеся до смажених грибочками? соковиті, ніжні, з цибулею і морквою, вони виходять дивно смачними і стануть відмінним варіантом для всієї родини.

Опис приготування:

Якщо ви не знаєте, як приготувати смажені гливи смачно і просто, то візьміть на замітку цей рецепт. Блюдо добре тим, що його можна подавати до столу як окремо, в якості повноцінного і ситного перекусу, так і з улюбленим гарніром на ваш вибір. Спробуйте обов'язково, я впевнена, що вам сподобається!

  • Гливи - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник і зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
смажені вешенки - фото крок 1
1.Гливи промийте швидко і обсушити.
смажені вешенки - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте олію. Грибочки наріжте, викладіть на сковороду, посоліть і поперчіть за смаком.
смажені вешенки - фото крок 3
3. Обсмажте на сильному вогні пару хвилин, після приберіть вогонь до середнього і додайте цибулю.
смажені вешенки - фото крок 4
4. Ще через 3-4 хвилини додайте терту моркву.
смажені вешенки - фото крок 5
5. Смажте хвилин 10-15 до готовності, помішуючи. В кінці додайте подрібнену зелень і часник. Накрийте кришкою і залиште настоюватися хвилин на 15 перед подачею.

Схожі рецепти