Смажені вешенки
(покроковий рецепт з фото)
Не придумали, що зробити на обід або вечерю? А як ви ставитеся до смажених грибочками? соковиті, ніжні, з цибулею і морквою, вони виходять дивно смачними і стануть відмінним варіантом для всієї родини.
Якщо ви не знаєте, як приготувати смажені гливи смачно і просто, то візьміть на замітку цей рецепт. Блюдо добре тим, що його можна подавати до столу як окремо, в якості повноцінного і ситного перекусу, так і з улюбленим гарніром на ваш вибір. Спробуйте обов'язково, я впевнена, що вам сподобається!
- Гливи - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник і зелень - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1.Гливи промийте швидко і обсушити.
2. На сковороді розігрійте олію. Грибочки наріжте, викладіть на сковороду, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Обсмажте на сильному вогні пару хвилин, після приберіть вогонь до середнього і додайте цибулю.
4. Ще через 3-4 хвилини додайте терту моркву.
5. Смажте хвилин 10-15 до готовності, помішуючи. В кінці додайте подрібнену зелень і часник. Накрийте кришкою і залиште настоюватися хвилин на 15 перед подачею.