Смажена ряпушка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Вирішили приготувати на вечерю рибу? Або хочеться рибки, але так, щоб, як"насіння" ?.. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати смажену ряпушку легко і нехитро. Не забудьте спробувати її.
Опис приготування:
Рецепт цієї рибки дивно простий і швидкий в приготуванні, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати смажену ряпушку без клопоту і допоможе швидко нагодувати вашу родину.
Таку рибку можна подавати з відвареною картоплею або картопляним пюре, а також можна з'їсти холодної, уклавши її на шматочок чорного або білого хліба.
Смачного!
- Ряпушка - 500 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
1
Рибу промийте від луски, відокремте від голови і випатрати.
2
Оброблену рибу посоліть за своїм смаком.
3
В поліетиленовий пакет насипте борошно і опустіть туди рибу, все добре перемішайте.
4
У сковороді розжарити масло і обсмажте рибу з кожного боку до готовності (приблизно по 2 хвилини з кожного боку).
5
Перекладіть рибу на паперовий рушник і дайте стекти зайвому маслу.