Рецепт Ряпушка в духовці фото

Ряпушка в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Соковита, ніжна ряпушка в духовці, приготована в майонезі і сухарях - це ідеальний вечерю після робочого дня. Подивіться, як приготувати страву швидко і просто. Вийде ситний і корисний вечерю!

Опис приготування:

Рекомендується включати рибу в меню хоча б один раз в тиждень. Можна приготувати як свіжу ряпушку, так і заморожену (попередньо розморозивши), хоча перший варіант кращий. Блюдо нагадує ті, що подають в ресторанах, а готується - простіше простого. Пробуйте і діліться враженнями!

  • Філе ryapushki - 2 штуки
  • Вино біле столове - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка свіжа нарізана - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
ряпушка в духовці - фото крок 1
Філе риби збризніть вином і залиште на 5 хвилин.
ряпушка в духовці - фото крок 2
Викладіть філе на деко, застелений фольгою. Приправте сіллю, перцем і змастіть майонезом.
ряпушка в духовці - фото крок 3
Змішайте панірувальні сухарі з дрібно нарізаною петрушкою і покрийте цією сумішшю рибне філе. Запікайте в духовці при 180 градусах протягом 15-17 хвилин.
ряпушка в духовці - фото крок 4
Подайте рибу зі свіжою зеленню і скибочкою лимона. Смачного!

Схожі рецепти