Ряпушка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Соковита, ніжна ряпушка в духовці, приготована в майонезі і сухарях - це ідеальний вечерю після робочого дня. Подивіться, як приготувати страву швидко і просто. Вийде ситний і корисний вечерю!
Опис приготування:
Рекомендується включати рибу в меню хоча б один раз в тиждень. Можна приготувати як свіжу ряпушку, так і заморожену (попередньо розморозивши), хоча перший варіант кращий. Блюдо нагадує ті, що подають в ресторанах, а готується - простіше простого. Пробуйте і діліться враженнями!
- Філе ryapushki - 2 штуки
- Вино біле столове - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
- Петрушка свіжа нарізана - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Філе риби збризніть вином і залиште на 5 хвилин.
Викладіть філе на деко, застелений фольгою. Приправте сіллю, перцем і змастіть майонезом.
Змішайте панірувальні сухарі з дрібно нарізаною петрушкою і покрийте цією сумішшю рибне філе. Запікайте в духовці при 180 градусах протягом 15-17 хвилин.
Подайте рибу зі свіжою зеленню і скибочкою лимона. Смачного!