Смажена баранина
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами дуже простим і шалено смачним рецептом м'ясного гарячого. До гарніру, овочам або соусу така баранина підійде відмінно. Та й сам процес напевно не викличе труднощів.
Хочу показати вам, як приготувати смажену баранину на сковороді. Щоб м'ясо було ще смачніше і ароматні, його необхідно замаринувати заздалегідь з часником, розмарином і спеціями. Таке блюдо точно оцінять і ваші близькі, і гості. В кулінарну скарбничку його точно варто додати!
- Баранина - 1 кілограм
- Голівка часнику - 1 штука
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
1. Необхідні нам інгредієнти перед вами.
2. У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія з часником і спеціями. М'ясо вимийте, обсушити, сіль за смаком.
3. Викладіть в ароматне масло м'ясо і відправте в холодильник на пару годин.
4. Після розігрійте як слід сковороду і викладіть баранину. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної. Подавайте до столу з улюбленим соусом і гарніром.
Смачного!
Смачного!