Смачний стейк з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами деякими кулінарними тонкощами, і розповісти, як приготувати смачний стейк з яловичини! Всього-то кілька тонкощів від майстрів м'ясного справи, - і ви отримаєте соковитий стейк!
Хочу відмітити, що цей рецепт приготування смачного стейка з яловичини розрахований на блюдо середньої прожарювання. Тобто стейк вийде "з кров'ю", рожевий на зрізі. Не турбуйтесь, справжній стейк тільки так і готується! Адже якщо м'ясо прожарити до повної готовності - воно стане "гуязикам" . І це ще одна причина, чому не потрібно скупиться, і купувати дешеве м'ясо, - можна і отруїтися, між іншим! Серед інших основних секретів смачного стейка з яловичини, - мінімум приправ, акуратне перевертання м'яса на сковороді (не здумайте протикати м'ясо - весь сік піде! ), і ретельне витирання м'яса насухо перед смаженням. Бажаю удачі!
- Стейк яловичий - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком