Рецепт Смачний пиріг на сметані фото

Смачний пиріг на сметані
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний пиріг на сметані зовсім не обов'язково повинен бути з солодкою начинкою. Спробуйте зробити такий собі закусочний варіант з зеленою цибулькою і відварною яйцем. Відмінне доповнення до тарілки супу!

Опис приготування:

Дуже ситними і смачними виходять наливні пироги з зеленню і вареними яйцями. Ви можете поекспериментувати і додати в і начинку м'ясо або ковбасу. Тоді пиріг буде повноцінним стравою, до

Якому не потрібно ніяких доповнень. Прочитайте, як приготувати смачний пиріг на сметані, в цьому рецепті.

  • Куряче яйце - 10 штук
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Крем - 200 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змазування чаші мультиварки)
смачний пиріг на сметані - фото крок 1
У чашу для міксера вбийте чотири сирі курячі яйця і збийте їх з сіллю. Додайте до них сметану і майонез. Знову збийте масу до однорідності.
смачний пиріг на сметані - фото крок 2
Додайте до маси соду. Гасити її не потрібно, адже в тесті є сметана, яка прекрасно впорається з цим завданням. Також додайте просіяне борошно і замістити тісто. Воно повинно бути по консистенції як густа сметана.
смачний пиріг на сметані - фото крок 3
Тепер вам необхідно приготувати начинку. Для цього відваріть залишилися шість яєць круто і очистіть їх від шкаралупи. Наріжте яйця дрібними шматочками. Вимийте зелена цибуля, обсушити, нарубати і з'єднайте з яйцями. Присолите і перемішайте.
смачний пиріг на сметані - фото крок 4
Чашу мультиварки змастіть рослинною олією. Вилийте в неї половину тесту. Потім викладіть на нього начинку з яйця і зелені. Залийте тестом.
смачний пиріг на сметані - фото крок 5
Поставте мультиварку в режим"Випічка" і готуйте пиріг протягом п'ятдесяти хвилин. Потім переверніть його і печіть ще п'ять-сім хвилин. Подавайте холодним або гарячим.

Схожі рецепти